tisdag 29 mars 2011

Veckans Recept


Ännu en Tacogratäng

200g philadelphiaost
2 dl crème fraiche
500 g köttfärs
2 vitlöksklyftor
1 påsar tacokrydda
1 dl vatten
1 Paprika
1 gul lök
Riven Ost

Stek köttfärsen. Slå i tacokryddan och vattnet och rör om. Pressa ned vitlöken, och åt stå och puttra en stund. Blanda philadelphiaosten och crème fraichen. Fördela detta i botten på en form. När köttfärsen är klar, läggs den över ostblandningen. Skär paprikan i små bitar och lägg i formen. Skär löken i lökringar och fördela över köttfärsen. Strö över riven ost. Grädda i 200 grader i 25-30 minuter. Servera med en sallad.




1 kommentar:

  1. Tja jag testar den imorgon till lunch. Var enkel at göra och smakar troligtvis mkt gott. Tack för tipset Larsson

    SvaraRadera