måndag 13 augusti 2012

Då var det månadag igen...

Så nu har en ny vecka och helg gått. Vet inte vad dagarna tar vägen. Det händer ju inte så överdrivet mycket här hemma. Har gått och lagt mig vid 21 de två senaste kvällarna. Har vart så trött och haft så jäkla ont i ryggen.  Det är som att kroppen är sur på mig just nu. Tyvärr vet jag inte riktigt varför. Hoppas att det blir bättre snart. Det kan ju vara efterdyningar efter förkylningen från helvetet. Valle är frisk nu och jag är bara lite små rinnig nu. Skönt att det är slut nu. 

Den här veckan så ska vi till BVC igen. Då får vi se vad tungis väger nu då. Ska även träffa läkaren där då. Sen så är det en vecka kvar tills vi ska till sjukhuset. Kan ju säga att det är med blandande känslor man åker dit. Men det ska skönt att få det gjort så vi kan få lite svar snart. 

Fatta att våran pojk är två månader!  Tiden börjar gå så fort. Nu börjar ju även sommaren ta slut. Och snart är det även september. Då är det våran bröllopsdag. Måste hitta på något då. Det blir ju hela 5år nu. Tycker det är värt att fira lite extra då. Får flörta lite med Andreas så kanske han kan hitta på något. 

Var till biblioteket på stan här i veckan och låna lite sångböcker och en cd till Valle. Så nu har vi lite nytt att dansa och sjunga med till. Låna även bok om dop och namnkalas. Så nu ska det planeras för det kommande Namnkalaset. För efter mycket om och men så har vi nu bestämt oss att vi ska ha ett namnkalas. Jag har ju själv alltid sagt att jag vill ha ett dop men när det gäller såna diskussioner med Andreas är det bara att lägga sig. 

Igår var Mamma, Fredrik och Carl här och hälsa på. Med sig hade det ett jätte stort Lejon till Valle. Det var till och med större än han. Kommer nog att tyckas om när han blir lite större. Juno tyckte om det i alla fall så nu får man nog ha lite koll på det. Mamma hade även med sig en helt otroligt god tårta. Salty Caramel Cholate cake så maffig behövdes inga stora bitar av den. så gott med chokladen och det salta. Den måste hon göra igen.



En glad liten grabb
Du ser lite obekväm ut morbror Carl?

Cake

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar