söndag 3 januari 2010

Reumatikerförbundet

Nu har jag anmält att jag vill gå med i reumatikerförbundet. Ska bli kul och se vad det står för kul i tidnigarna och informationen man får. Har läst tidningen nån gång då jag vart hos reumatologen. Blir ju samtidigt medlem i ungdomsförbundet.




2 kommentarer:

  1. Hej! Tack för din kommentar! Läste i din presentation att du också har SLE.. ocg ganska nyligen fått diagnosen. Hur tycker du att det funkar? Har du varit mycket sjuk? den är ju så individuell denna sjukdom så det verkar ju vara olika för alla.. För mig tog det många år att acceptera att jag var sjuk, men nu har det gått snart 8år, så nu börjar ja bli 'van'.. (om man nu kan bli det)

    Mvh lisa

    SvaraRadera
  2. Åh jag förstår dig!! att bli kastad hit och dit, ingen förstår och ingen vet och man blir bara helt slut!! de som säger att allt är bra när man lever med SLE, jag tror att dom ljuger!!! Tröttheten är faktiskt det värsta, att liksom inte ha något som av andra räknas som nåt allvarligt fel, man är bara trött.. Dom förstår inte riktigt HUR TRÖTT vi sle patienter kan bli!! Hoppas att du hittar nån läkare som är bra och kan sin sak, det är A och O för att det ska kännas ok.. Själv har jag en SUPERBRA läkare i Umeå och jag åker hellre 20 mil för att träffa henne istället för att räffa nån som inte vet vad dom pratar om hemma i sollefteå..
    Kämpa på!! Man kan ju glädja sig åt att det går i 'skov' iaf, så man är inte alltid sjuk!

    SvaraRadera