LCHF-Tacopaj
3 Paprikor valfri färg
400 g Nötfärs
3 Paprikor valfri färg
400 g Nötfärs
50 g Tacokrydda
1½ dl Vatten
4 Tomater grov hackade
1 Gul lök hackad
4 msk Majonnäs
2 dl Creme fraiche
200 g Riven ost
Fräs nötfärsen i en stekpanna. Strö över tacokryddorna blanda häll på vattnet låt kryddorna puttra in i köttfärsen.
Dela paprikorna på längden ta ur kärnhuset lägg dem i en smord ungsform. Fördela köttfärsen i halvorna.
Hacka tomater och lök. Blanda creme fraiche och majonnäs tillsätt riven ost rör om. Blanda ner tomat och lök hacket rör om. Bred över de köttfärs fyllda paprikorna.
Gräddas i 225 grader mitt i ugnen ca 20-30 min eller tills den fått fin färg.
Å va gott det ser ut. Det måste jag prova.
SvaraRadera/Lena S