måndag 1 mars 2010

Veckans Recept

Cordon Bleu

4 st stora lövbiffar, c:a 500 g
8 skivor ost
4 skivor skinka
Dijonsenap
Salt
Peppar
Smör

Panering:
2 st ägg
2 dl mjöl
2 dl ströbröd
Salt
vitpeppar

Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan, salta och peppra. Lägg två skivor ost och en skiva skinka och lite senap på ena kanten av lövbiffen. Vik ihop.Vispa äggen och lägg i en skål. Häll upp mjölet i en annan skål och smatsätt mjölet med salt och peppar. Häll ströbrödet i en tredje skål. Doppa lövbiffarna i mjölet, sedan i de uppvispade äggen och sist i ströbrödet. Se till att hela köttbiten blir täckt.Stek gyllenbruna i smör ca 5-7 minuter på varje sida. Tänk på att inte ha för varmt stekjärn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar