lördag 2 maj 2009

TEMA-vecka

Tema-vecka: Film
Jag vet att många kommer skaka på huvudet nu men det här är de 2 bästa American pie filmerna I hela serien. Ja jag vet att de har sjuk humor men det är min humor älskar de dåliga sex skämten.


American Pie 5 - The Naked Mile (2006) (komedi)
Skulle du kunna tänka dig att springa naken med hundratals andra studenter i en av de galnaste collegetraditionerna någonsin?



Då kommer du att älska den senaste filmen med en Stifler i huvudrollen "American Pie 5: The Naked Mile!" När Erik Stifler inser att han är på väg att bli den förste i sin släkt som inte förlorat oskulden innan han gått ut high school, bestämmer han sig för att ta tag i saker och ting. Efter några välmenta råd från Jims pappa Eugene Levy är Erik redo för det ökända, årliga "nakenloppet" -tillsammans med sina trogna vänner och ett gäng ohämmade collegetjejer kommer han att få uppleva den vildaste helgen någonsin. American Pie 5: The Naked Mile är fylld med heta tjejer, Stiflers galna upptåg och är skandalöst rolig ända in i mål!




American Pie 6 - Beta House (2007) (komedi)
Möt Dwight Stifler, hans kusin Erik, mr Levenstein och de ökända Beta House-studenterna i den hetaste, vildaste och härligaste delen hittills!


Erik Stifler ska äntligen börja college och han är singel! Så nu ska han och kompisarna söka till Beta House där kusinen Dwight regerar. Den här filmen handlar om hur deras kamp för sitt hus och hur de ska vinna över de rika geekarna som lever för att förstöra för grabbarna i Beta House.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar