fredag 1 maj 2009

TEMA-vecka

Tema-vecka: Film
Hannibal Rising (2007) (thriller)
Det här filmen utspelar sig före alla de andra filmerna när Hannibal är med i. och jag måste säga att det här är den bästa! Även om de andra är bra så är den här bäst. Man får lära känna Hannibal och varför han vart den där mördaren. Har du inte sett den så se den. Inge bortkastad tid där inte.



Detta är berättelsen om hur allt började.Här är den spännande, skrämmande och fascinerande berättelsen om den människoätande seriemördaren Hannibal Lecters barndom.



Vi får se hur han blev en av sin generations intellektuella giganter och den i särklass mest beryktade mördaren. Hannibal förlorar sina föräldrar vid ett flyganfall under andra världskriget och han blir ensam kvar med sin syster Mischa. En grupp brutala legosoldater hittar dem, men Hannibal klarar sig mirakulöst nog undan.


Efter flera år på barnhem rymmer han och söker upp sin döde morbrors änka, Lady Murasaki. Hon tar hand om honom och lär honom att föra sig i finare kretsar. Hannibal utvecklar snabbt ett intresse för vapen, medicin och matlagning ... och en smak för människokött. Se hur Hannibal fick öknamnet "The Cannibal" i denna fasansfulla thriller

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar