Bankade Biffar
400g Ryggbiff
4 stora skivor Rökt skinka
Färsk salvia
Salt och peppar
Salsa los tomates
2stora kvisttomater
11st små plommontomater
3tsk pressad citron
3msk olivolja
Salt
Peppar
Basilika
2st vitlöksklyftor
1 salladslök
Lägg biffarna på en skärbrädan och banka ut dem till ca ½ cm tjocka. Salta och peppra köttet. Lägg 4st salviablad utspridda på varje biff. Lägg även två skivor skinka uppe på. Banka på biffarna så skinkan fastnar. Pensla lätt med olivolja på biffarna.
Dela plommontomaterna i klyftor. Kärna ur och strimla kvisttomaterna. Finhaka vitlöken och salladslöken. Blanda olivolja, citron, hakad basilika, vitlök, salladslöken och tomaterna. Smaka av med salt och peppar.
Stek biffarna i en grillpanna. Låt biffarna vila ca 5min innan servering servera med Salsa los tomates
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar