söndag 3 mars 2013

Helgen





I fredags var vi och boka in bilen på verkstan.  Så om två veckor är vi billösa i en vecka. De ska lacka om bakskärmen på bilen och som det ser ut nu ska de byta bakluckan. Då vi hitta en rostfläck på den efter vi tvätta den. Annars har helgen vart rätt lugn vi var iväg och handla i lördags.Idag så har vi haft besök från Andreas syster Therese och hennes familj här hemma. Vi fika och åt lite god mat och prata lite var ju ett tag sen vi träffa dem. Vi bjöd på en LCHF chokladtårta som var helt ok. Annars brukar baksaker vara lite si så där med.  Sen vart det hamburgare med karamelliserad rödlök. Nu har vi även fått dem att köpa våran vagn så nu kan vi beställa den nya.  Riktigt trevlig dag har det vart.

Visst ja i torsdags såg vi Skyfall. Riktigt bra för att vara en ny bond film. Om ni inte sett den så se den.
Annars har det handlat om att ta det lungt och ta vara på kroppen just nu. Märker att solen börjar bli ett riktigt problem då kroppen reagerar på engång när jag vart ute en liten stund. Tror inte den här förkylningen jag fått av Valle hjälper till heller. Ska till sjukhuset och kolla blodtrycket imorgon.  Hoppas det är bättre i morgon.
Published with Blogger-droid v2.0.10

1 kommentar:

  1. Den var ju riktigt god den där chokladkakan! Kan du inte lägga ut eller skicka receptet?!! Vilken tur ni hade med Valle-vagnen, att ni fick den ni ville ha billigare :)
    Skönt för oss också, nu har vi de mesta stora bebisgrejerna klar :-)
    Tack för en trevlig söndag!!! Kram

    SvaraRadera