söndag 21 februari 2010

Snö och åter mer snö!

Nu har vi vart ute och skottat båda två. (och hela kvarteret) mer än två timmar tog det för att bli klara. Och gud vad kallt det är – 11. Tur att det är fint väder idag så det går att vara ute. Men nu vill man bara sätta sig där ute och dricka varm choklad och äta nybakade bullar. Synd bara att man inte har något av det. Här kommer lite bilder. Det syns inte riktigt hur mycket snö det egentligen är men mycket är det vi har en egen pulkabacke på baksidan. Så om os i Vancouver inte har bra backar så kan de få låna våran. Vi har störtlopp, puckelpist och bana för bob. Så ni vet var ni åker på sportlovet. Vi är billigare än åre. En heldag i backen 100kr.


Hittar brevbäraren våran låda i morgon?
Ser ni våran bil?


2 kommentarer:

  1. Vad fint det ser ut hos er :) Måste ta och komma och hälsa på er så vi får se irl :) Kan trösta er med att vi har lika mycket snö här och det finns liksom inte längre någonstans att göra av det! Sen gör jag tummen upp för alla dina recept du lägger ut! Man blir verkligen inspirerad att laga, har provat flera och dom är ju kanon goda så tack för det :) Och så sist då, en önskan om recept på mat till foundue grytan (eller hur det nu stavas...) vore ju inte helt fel ;) Kram på er!

    SvaraRadera
  2. He he! Vi tillbringade hela söndagen med att skotta fram Morsan ute i Tillberga, helt sanslöst med snö man ser knappt huset längre för all snö på framsidan.

    SvaraRadera