lördag 21 november 2009

Lördag

Idag åkte vi till skultuna på julmarknad. Det var trevligt hitta en julklapp. Vi passa även på att köpa en sån där Ekologisk disktrasa . Har läst om dom och de ska vara riktigt bra. Tänkte måste ju testa funkar det så är det jätte bra. Riktigt snygg är den i alla fall. Det vart även två glögg muggar också från Rörstrand så nu kan Andres dricka glögg i advent.


MODESTY BLAISIE

Sen när vi kom hem så vart det mat. Idag vart det kyckling med marinerade vitlökar, purjo och soltorkade tomater och pestopasta.


Efter maten så vart det långpromenad förbi coop. Där handla vi en film till kvällen. Hartbreak Girl med Malin Åkerman. Handlar om en hundhatande kille som träffar en tjej som har en hund. Och äkta kärlek uppstår. Helt ok film. Känner även igen mig lite i den. Självklart serverades det glass till filmen.

2 kommentarer:

  1. Vi var också där, men såg inte till er...
    Ska ni på festen nästa helg?

    SvaraRadera
  2. Hej.. helgen har gått alldeles för fort..
    I fredags slutade filip jobba 20.00, vi lagade mat och jag somnade i soffan kl.22.. lördag, tidig uppstigning, samling för match kl.10.00.. spelade match, sen hade damerna match, och senare även herrarna.. så det blev en heldag i hallen..
    lördagsmys med mat framför teven, och.. jaa, somnade i soffan..
    Idag jobbar filip, han sover borta, så jag har varit duktig och städat lägenhet, och just nu är jag inne på 7e maskinen tvätt. jobbigt när man missar tvätttiden två gånger i rad!!
    haha.. ska snart plocka upp det sista från tvättstugan och käka lite middag..
    tidig läggning ikväll, imorgon är det ju måndag igen.. Fabbe får följa med till jobbet så hämtar filip honom när han jobbat klar..
    haft en bra helg?
    KRAM

    SvaraRadera