torsdag 2 april 2009

TEMA-vecka

Tema-vecka: Hemsidor
För några år sedan så hitta jag det här företaget som syr överdrag till Ikea möbler. Och jag säger GUD vad snygga det finns. Har själv velat klä om soffan med ett av deras tyger men det har känts lite dyrt. Men säger då det så fina! Sen är det ju många som brukar säga att Ikea möbler är opersonliga fatta va bra att kunna klä om snygga möbler så de blir mer personliga.

Så här beskriver företaget sig själva.

Bemz är ett Stockholmsbaserat företag som säljer designade, tvättbara överdrag för soffor, fåtöljer och kuddar till kunder över hela världen - via Internet. Överdragen passar idag IKEAs mest populära soffor och fåtöljer

Eftersom vår verksamhet är Internetbaserad kan vi erbjuda våra kunder en unik, skräddarsydd produkt med en rad fördelar.

Ett överdrag från Bemz kännetecknas av en modern form, trendiga färger och hög kvalitet. Alla våra produkter är dessutom maskintvättbara. Vi skräddarsyr överdraget helt i enlighet med dina önskemål när du beställer det och levererar det sedan till din dörr. För dig betyder det kort och gott ett konkurrenskraftigt pris eftersom vi inte behöver betala dyra lagerkostnader.

Ett överdrag från Bemz består alltid av 100% naturliga bomulls- och linnefibrer. Mixen av bomull/lin ger ett tyg som är både slitstarkt och vackert. Alla våra produkter är också förtvättade, krympfria och håller garanterat passformen. Vi vet, för vi testar…

Lesley Pennington är initiativtagare till och grundare av Bemz. När Lesley var mammaledig bestämde hon sig för att hitta ett sätt att bättre balansera sitt arbetsliv och familjeliv. Det var dags att förverkliga en idé som hon haft ända sedan flyttade till Sverige ifrån Kanada. Att kombinera sin konstutbildning med sin arbetslivserfarenhet ifrån Apple och datorindustrin. Resultatet är idag Bemz. Barnen i Lesleys liv har inspirerat till namnet Bemz. Namnet är format av deras initialer - Björn, Emil, Madeleine och Zoë. Detta gör att namnet är en konstans påminnelse om vad som är det verkligt viktiga i livet.

http://www.bemz.com/




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar