onsdag 18 februari 2009

TEMA-vecka

Tema-vecka: Böcker
Monkeewrench-morden (kan även heta Spela död ) av P.J Tracy
Förföljda av fasansfulla och våldsamma händelser i detförflutna, skapar Grace McBride och hennes udda kollegerpå mjukvaruföretaget Monkeewrench ett dataspeldär mördaren alltid grips, där det goda alltid segrar. Menderas spel blir till en mardröm när någon kopierar ochutför morden i spelet in i minsta detalj.

När polisen väl förstår vad det är som händer har tremänniskor dött och det finns sjutton mordgåtor kvar Grace börjar spela sitt eget spel i ett förtvivlat försökatt finna mördarens nästa mål genom att analysera offrensprofiler. Samtidigt försöker kriminalinspektörernaLeo Magozzi och Gino Rolseth desperat hitta mördareni en stad förlamad av skräck, och det hela blir inte lättareav att de anställda på Monkeewrench till varje pris villdölja sitt förflutna. Vad är det som skrämmer dem så?

Första boken från Mor och dotter duon P.J. Lambrecht och Traci Lambrecht deras starkaste kort enligt mig skulle vara deras annorlunda men älskvärda karaktärer som gör att man får en stark bild av personerna i böckerna sen skadar det inte med att morden är så bra beskriva så man får gåshud och jag säger då det om jag kunde spela det där spelet så skulle jag villa köpa det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar