tisdag 16 juli 2013

Söndag

Igår så körde jag och Valle en dag på erikslund.  Vi spana på saker till dagis. Bland annat gummistövlar. Kan inte fatta att det ska vara så dyrt? Vi gick till polarn &pyret också.  Där kolla vi av hur vattentäta Valles täckbyxor och jacka va. De skulle vara lika bra som galoner så de slipper vi köpa. Sen såg jag deras nya kläder de har fått in en ny färgglad kollektion med hundar på. Så snygg!

Valle har börja gå mer och mer här hemma han tycker de är kul också så när han går så skrattar han. Så härligt att höra.

Igår gick jag och Juno på en lång promenad på kvällen.  Då traska vi förbi Valles dagis så nu vet vi vilket hus hans avdelning ligger i. De som oroar mig lite är att på dörren stod det jouravdelning 6.30-7.30 och efter kl 17.  Vi har lämnat Valles schema och fått de beviljat. 6-14. På hemsidan står det öppetider 6.30-17 däröver finns jourtider för de som behöver. Måste kanske kolla upp det där.

Idag har vi vart och bokat Andreas cykel som han ska köpa på måndag. Blir nog bra den. Imorgon blir det tårta och paket jär hemma :-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar