torsdag 31 januari 2013

Sjukhuset




Igår var det äntligen dags för njurfunktionstestet. Vi börja dagen på barnkliniken med att sätta snål och dropp. Är inte värdens lästaste på Valle.  Tredje försöket funka. Sen satt vi och vänta på att hela dtoppet skulle bli klart. Då passa vi på att äta lunch. Inte lätt att hitta leksaker där som passar Valle. Lekrummet är anpassat mer för äldre barn. När vi väl fick gå ner till nästa avdelning så somna Valle.  Det var ju bara bra då han ska sova under undersökningen. Hans infart strula lite men efter en sund fick vi in den radioaktiva ämnet och vi kunde börja. Eftet halvtimmen som han skulle ligga där var den högra njuren klar. Och den vänstra var knapt halvklar. Så vi fick gå ut och röra på oss och gå med Valle upprätt en stund. Sen vart det 5min till i maskinen. Tyvärr kissa han inte klart. Så nu är det bara att vänta på och få veta vad läkarna tycker. Tyvärr jobbar inte vänster njure så bra som den högra. Frågan är bara vad de vill göra åt det? Så ingen höjdardag igår. Mycket tankar och känslor. Som det känns nu är det ett bakslag.
I går var vi även till barneshus kvällsrea. Med oss hem fick vi en bilbarnstol.  Men fy vad mycket folk och vad hysteriska alla var. Springa och slita i saker.....
Published with Blogger-droid v2.0.10

2 kommentarer:

  1. Stackars lilla Valle.Hoppas du blir bra snart.Å`stackars er som har denna ovissheten. Många kramar till er Pussar och kramar till Valle (farmor saknar dig, Valle <3 )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Valle saknar er också. men snart får ni mysa en hel helg med han.

      Radera