Ostfylld torskfilé med hasselnötstäcke
med Tomatsallad med gremolatatopping
600g torskfilé
1burk färskost med vitlök, 125g
Salt& peppar
50g Hasselnötter
Tomatsallad
300g Pärltomter
1msk olivolja
Salt & peppar
1 Citron
1/2dl hackad persilja
1/2dl riven parmesanost
Sätt ugnen på 175grader. Skär torsken i 4 filéer och lägg dem på en smord ugnsplåt. Skär ett snitt i fisken så det blir som ett lock och lägg i 1msk färskost i varje fiskfilé. Strö på salt och peppar. Toppa med hakade hasselnötter. Sätt in i ugnen i 15minuter eller tills fisken är genomstekt.
Dela tomaterna i halvor och lägg dem i en skål. Tillsätt olja, salt och peppar och blanda om. Tvätta citronen och riv skalet fint. Blanda citronskal, persilja och parmesanost i en skål och häll över tomaterna.
Servera fisken med tomatsalladen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar