söndag 17 oktober 2010

Helgen

Nu under helgen har vi hunnit med mycket. I fredags så var vi som sagt på Bishop och drack lite gott och umgicks lite. Tack Mamma och Fredrik för skjutsen ner. Hem åkte vi bussen. Fattar inte att man måste hoppa av vid Bäckby och gå hela vägen hem. Mer bussar till Skälby NU!

I lördags var vi på Ikea och shoppa lite. Vi har skaffat oss nya lampor i hallen där uppe. Vi köpte även nya sängkläder. Och det är alltid kul. Vi har även köpt årets första julpynt. Ikea hade ju inte lagt upp någon bild på den så jag fick ju plocka upp den för att fota den så ni får se den.

Vi svängde även in på Toyota och spana och provkörde Auris. Men mer om det i ett egen inlägg.

I lördags så passa vi på att grilla när det har vart så fint väder. Och gud vad gott det var. Andreas grilla lamm och jag grilla kotletter. Men gud vad mycket godare det är med grillat än stekt.

På kvällen kom Mamma, Fredrik och Carl och spela TP. Inte Carl då som spela på ps3an i stället.

Idag söndags så har vi vart ute och städat ute i området. När vi var klara så vart det korv grillning. Riktigt härligt väder har det vart hela helgen. När vi var klara så vart det en promenad med Juno innan vi åkte och storhandla. Passa även på att köpa nya skor på Team sportia. 50 % på rea var de. Riktigt kap. Det vart ett par vandringskor i gor tex. När vi kom hem så låg vi inte på latsidan. Vi har tvätta fönster på både utsidan och insidan på båda våningarna. Sen har vi vart iväg till sopsorteringen med en massa skräp. Så idag har vi hunnit med riktigt mycket.

Så imorgon är det Jobb igen. Sen på tisdag är jag lite ledig från jobbet då jag ska på rygg röntgen.

Jul jul strålande jul....

Hallen


Nya pjuksen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar