tisdag 20 oktober 2009

Flytt

Lägenheten idag var mäklaren och titta på vår lägenhet hon tyckte vi skulle lägga priset någonstans mellan 625 – 650000kr. och det var ju kul vi trodde inte på mer än 600. Och det är ju en fin ökning från vad vi köpte den för ( 415000kr). Så på torsdag kommer de och fotar och på fredag ska den ligga ute på nätet. Sen är det dags för visning. Hoppas nu att resten bara går fort. Vill ju flytta nu.



1 kommentar:

  1. En löpande hund har jag ingen erfarenhet av alls. Fabbe är min första, och jag har aldrig haft hund tidigare..
    När vi skulle köpa hund så fick jag inte ta en tik för Filip, "ska du torka eller?".
    Jag argumenterade för att hon skulle ha tikskydd, men filip sa emot med "hundar ska inte ha kläder".. bara för att han är uppvuxen på landet med alla möjliga och omöjliga djur som har sprungit löst ute..

    Vad roligt att de värderade lägenheten så högt! :) vi fick vår värderad när vi bytte bank, den värderades lite drygt 50000 över vad vi gav för den, så vi är också nöjda.. och det var innan vi piffade till köket, så några tusenlappar till är den nog värd nu. :)

    idag sitter jag på kontor i köping, åkte med tåget 06.55, det är lite väl tidigt för min smak. men den här envisa förkylningen verkar inte vilja gå över så jag håller mig från stressen och kylan i västerås ett tag till.

    ha en bra dag!!!
    Kramar!

    SvaraRadera