lördag 23 maj 2009

Hund

JRTC of Sweden idag var vi i Södertälje på hundutställning. Sarah och Henrik (Junos uppfödare) var där med sina hundar så vi åkte dit för att kolla hur allt funkar och få träffa dom. Dagen vart riktigt trevlig. Juno hade jätte kul sprang runt och härja och tiggde godis. Hon fick brottas med sin bro Andrew. Sen var det ju kul att få sniffa på mamma och pappa också. Pappa Alfons tog hem pris efter pris i dagens utställning något som gjorde matte Sarah helt överlycklig det var inte riktigt vad de trodde på. Men det var kul att se =). Själv tycker jag att Alfons är helt ur söt och härlig. Sen så fick vi även vara med och se hur racen gick till. Så nu är ju stora frågan är Juno lika stor sprinter som sina föräldrar? super trevlig dag säger jag bara Tack så mycket för att vi fick komma Sarah och Henrik!






1 kommentar:

  1. Tack så jättemycket för att ni kom och för att vi fick se Juno. Vilken härlig liten tös. Gissa om Andrew är helt slut nu ikväll....
    Tack så jättemycket för all hjälp med fotografering och bärhjälpen. Bilderna kommer ligga på hemsidan om en liten stund (förhoppningsvis) Tror inte vi fattat ännu att vi åkte hem med utställningens snyggaste hund.

    Tror nog Juno kommer bli en lika bra sprinter som sina föräldrar när hon blir stor nog att köra race.

    Återigen Tack för en supertrevlig dag.

    Nästa utställning blir i Tierp och då måste ni komma. Kanske var det ni som förde turen med er och det vore ju dumt att chansa på att ställa ut utan er där :)

    SvaraRadera