lördag 1 december 2012

December

Igår var jag och Valle på öppna förskolan. Tanken var att vi bara skulle gå en stund och va med på sångstunden och sen gå hem och baka bullar. Nu vart det inte så vi vart nästan kvar hela dagen. Sångstund vart det ingen. De var bara två barn där då. Som flest vart det fyra barn. Men det kan vara skönt att bara få sitta och prata. Sen gick vi hem och baka bullar. Första gången jag baka bullar själv. Vart helt ok. Lite mycket mjöl men varma är de väldigt goda.

Valle är mycket piggare nu. Men matlusten har inte infunnit sig än. De är små portioner och mycket gnäll. Får väl se om de ökar igen eller om de ligger kvar så här. Han åt ju väldigt mycket innan han vart sjuk.

Idag vart det hamburgare här hemma. I receptet vi gick efter var det lammfärs och ädelost. Men då vi inte äter ädelost så vart det prästost. Nötfärs hade vi hemma i frysen så det vart det istället för lammfärs. I botten av hamburgaren vart det en sallad med spenat och rucolasallad. Sen toppa vi det hela med karameliserad rödlök. Fy tusen vad gott det var. Åt två men vart inte så där matkoma mätt med en klump i magen. Det kändes fräscht. 

Published with Blogger-droid v2.0.9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar