onsdag 10 november 2010

Trött och Sliten

Det har hänt så mycket så mycket på sista tiden. Vi har haft väldigt mycket tråkigheter på jobbet nu den sista tiden. Förra veckan så var det 3 punkteringar på 2 bilar på 2 dagar.

I måndags hände det väldigt tråkiga som kan hända. En av skolornas bilar vart påkörda. Så nu har vi en bil mindre. Det är riktigt hemskt det som hänt. Det var en bil som körde rakt ut i en korsning när övningsbilen kom. Det fanns inget att göra. Ren tur att både elev och lärare klara sig. Idag fick vi reda på att den bilen inte var försäkrad. Och det gör ju att man bara blir mer förbannad. Det är svårt att hålla känslorna borta när man tänker på det här. Jag hoppas att det har gått bra för de som satt i den andra bilen. Men man blir lite lätt förbannad att vissa får vara i trafiken.

Sorligt nog slutar inte historian här utan att med snön idag hände det man inte trodde skulle hända. Samma lärare blir påkörd igen. Den här gången kommer en bil och kör rakt in i dom när de står still vid ett övergångställe. Och det är aldrig kul att bli påkörd bakifrån. Och i 30km/h blir det ett ganska kraftigt krockvåld. Jag tycker att det är så sorligt och fel att en och samma människa ska råka ut för allt det här. Man funderar ju hur man själv skulle reagera efter något så här. Så nu är det bara att kämpa på när vi är färre personer på jobbet och färre bilar.

Och jag hoppas att den här läraren vilar upp sig och kryar på sig nu. Och kommer igen när han orkar. Vi tänker på dig.

Idag så råka vi även ut av att det inte var plogat när vi vakna. Tur gick vi uppe en timme tidigare för att skotta. Men hela kvarteret var igen snöat. Så inga bilar på den här sidan av gatan kunde ta sig härifrån. Så vi stod med granarna och skotta från kl 5 till 6:50 då plogbilen kom. Jag börjar jobba kl 7:15. Andreas fick ställa in jobbet idag. Så det känns nu att den här dagen har vart lång och jobbig. Med kylan kommer också värken känner att ryggen värker och att fotlederna svullnar på mig.

Men det är bara bita ihop och hoppas på en bättre dag i morgon.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar