tisdag 13 april 2010

Sjuk

Hejsan svejsan! Ja nu har halva jobb veckan gått. I morgon är det teori igen. Fast nu har jag fått en ny kanon i taket. =) Riktigt bra bild såg jag idag när jag fick se den. Så det känns kul. Så Annars då?

Jo jag är trött och mår väl inte prima. Börja dra ner på tabletterna i lördags och det har väl sluta med att nu sitter jag och knaprar på smärtstillande igen. Så får väl se vad de säger på fredag. Känner mig inte alls i form idag. Har även känt att jag har vart lite nere på sista tiden. Jag ser lätt allt i ett mörker just nu. Känner mig lite sviken av allt. Har fått rådet av många att uppsöka hjälp för att få någon att prata med. Men ja jag vet inte man är väl rädd att man ska tas som gnällig. Men det blir väl att prata med läkaren på fredag och se vad de vill göra. Känner att jag bara måste göra något kul. Det var så länge sen nu. Får väl se vad som händer i helgen Andreas är ju ledig =).

Visst Juno har fått årets första fästing nu. Så nu funderar man på vaccinera sig måste kolla upp det där. Får ju inte vaccinera mig…. Fast det löser sig nog det med.

1 kommentar:

  1. Men fy va äckliga fästingar är!!!
    Hoppas ni hittar på något skojigt som piggar upp!! Kramiz Therese

    SvaraRadera