fredag 23 april 2010

Veckans Recept


Timjankryddad kycklingfilé
med ugnsrostad potatis

2 kycklingfiléer

400 g delikatesspotatis
2 tsk flingsalt
6 marinerade soltorkade tomater, strimlade

Marinad:
2 msk olja
1 tsk örtsalt trocomare
2 krm chicken & steak, Santa Maria kryddkvarn
2 krm svartpeppar, nymald
1 msk färsk timjan, finhackad

Ugn: 225º
Blanda samman marinaden av olja, örtsalt, chicken & steak krydda, svartpeppar och timjan i en liten skål.Lägg kycklingfiléerna i en ugnslåda. Pensla dem med marinaden och stek i nedre delen av ugnen, ca 5 minuter. Pensla med marinaden en gång till. Dela potatisarna på mitten och lägg dem runt om filéerna. Pensla potatishalvorna med lite olja. Strö över flingsalt och sätt in lådan i ugnen. Fortsätt tillagningen, ca 15 minuter till. Fördela strimlade soltorkade tomater på potatisarna

1 kommentar:

  1. De ser gott ut och smakar nog jättegott.Ni är ju så duktiga.Kram på er!!!

    SvaraRadera