Tema-vecka: mat så nu var det tisdag ny dag = ny mat idag åt vi kyckling med bacon och ostsås super gott!!! lite salt bara men riktigt gott och lättlagat är det....
Kykling med bacon och ostsås
Saftiga kycklingfiléer och knaperstekt bacon smakar gott med Kelda ostsås. Läckert med klyftpotatis till.
Ingredienser
4 port
4 port
4 kycklingfiléer
1 msk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 pkt bacon, ca 140 g
3 dl Kelda sås Simply Cheese
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad gräslök
Gör så här
Stek kycklingfiléerna i smör i en stekpanna 5-6 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Knaperstek bacon och låt det rinna av på hushållspapper. Värm såsen. Skär kycklingen i skivor, häll över såsen och toppa med bacon och hackad gräslök. Klyftpotatis är gott till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar