lördag 12 september 2009

Film

The Boat that Rocked ja det vart film i kväll också. ja riktigt riktigt bra musik hade den. Så man kan säga att filmen rockade. Ja mamma jag vet att du vill se den och du kan få låna den. Och JA du kommer älska den.


Efter att Carl relegerats från skolan skickar hans mor honom till sin gudfar Quentin för att få honom på rätt spår igen. Men Quentin är chef på piratradiostationen Radio Rock, som sänder från en båt mitt ute i Nordsjön och är befolkad av en eklektisk grupp av rock&roll-DJ:er.

Gänget leds av The Count, en stor och gapig amerikan som är kung över radiovågorna och lever för musiken. Han backas troget upp av sina medprogramledare Dave, ironisk, intelligent och grymt rolig; Simon, supertrevlig och ständigt på jakt efter sann kärlek; Midnight Mark, gåtfull, stilig och tystlåten; Wee Small Hours Bob, en natt-DJ vars intressen är folkmusik och droger; Thick Kevin, innehavare av den lägsta intelligensen mänskligheten någonsin sett; On-the-Hour John, nyhetsuppläsare samt Angus "The Nut" Nutsford, troligen den mest irriterande mannen i Storbritannien.

1 kommentar: