onsdag 26 augusti 2009

Hemmet

Soffbord Idag tog jag hem vårat nya vardagsrumsbord! Jätte fint. Nu fattas bara den nya soffan och en ny matta. Så ärligt just nu är det inte snyggt med en massa blandade stilar här i vardagsrummet. Johan/ chefen var snäll och låna ut en av jobb bilarna. Hade som sagt aldrig fått hem den i yarisen. Var precis att den gick in i Volvon. Så Tack för lånet Johan! Köpte även två stenar med text på båda sidorna när jag var inne i butiken



4 kommentarer:

  1. Jasså, malmros trafikskola. :) Då är ni med och sponsrar Enköpings HF, där jag spelade förra året. Jag hade Carole Malmros-Ahlin som tränare då. :)

    Vi trivs kanonbra i Västerås. Jag jobbar nere vid stationen på Bussgods, heter det. Jag skickar paket med bussar och tåg i hela Sverige, Norge, Danmark och Finland. Min sambo jobbar som tågvärd på SJ, och Fabbe hänger med mig så gott det går. :)

    Ska ni till Sthlm på utställning nu då? :)

    SvaraRadera
  2. Kul att ni kommer dit. Då kommer ni få träffa Ozcar som är Junos halvbror. Han bor här hos oss nu...
    Ska bli jättekul att ses igen ...Har dåligt samvete för att jag inte hann med er så mycket som jag hade velat i lördags.. Trodde inte jag skulle behöva jobba så mycket som jag gjorde men i Sthlm har jag all tid i världen för er och Juno :)

    SvaraRadera
  3. Vad roligt. Träna träna, så kommer det gå kanonfint för Juno! :)

    Fabbe har också en sele, men den använder vi bara när vi inte hittar det vanliga halsbandet i röran i hallen.. :P

    Är det så att trafikskolelärare är det bästa yrket man kan ha? jag har hört att det kan vara så.. :)

    Trevlig helg!!

    SvaraRadera