fredag 19 juni 2009

TEMA-vecka

Tema-vecka: Semester
Torsdag: som sagt vi skulle ju till Alexsandra på 30års firande. Vart riktigt trevligt god mat och Andreas var riktigt nöjd med drickat. Sen det viktigaste trevligt sällskap här kröp vi till kojs straks efter kl 2 på natten. Av oss fick Alex en ljusstake och en liten bunke och en liten slickepott och lite dollar då hon reser iväg till NY. Passa på at fota lite av presenterna. Och det är ju inget som kanske ser det rosa temat som råka bli. Tavlan är gjord av Andreas syster riktigt härlig det är hon som har gjort våran gröna. Dalahästen som är helt förtjusande fick hon av Michael. Nä men för att sammanfatta kvällen var det super trevligt.





Fredag: ja nu när jag sitter här på morgonen så saknar jag min tös. Fast jag får ju pussa på henne om några timmar. Fan vakna vid 8 i morse. Kan det vara så att man går lite på rutin. Det är ju då Juno vill ut och kissa. Ja i dag är det midsommarafton. Vädret är som i går, piss. Vi ska åka tillbaka till Västerås och fira det lite hemma tänkte ha picnic men det tillåter inte vädret så det får bli på balkongen istället. Sen så beger vi oss i väg till Tillberga för traditionsenligt firande där. Vi har även sagt att vi kanske åker och kollar på midsommarstången vid anundshög.

Det blev inge Anundshög för oss i år. Nu har vi ätit det vart lite buffé här hemma med rökt lax, kött, majs, bröd melon mm. Innan så åt vi även lite Bruschetta fick lite försmak av det i går redan. Här kommer lite bilder från dagen i alla fal.






1 kommentar:

  1. Tack för i tordags! Jag hade det superbra:) Vi använde ljusstaken igår i "höstrusket" lyser upp fint!
    Midsommarbuffén ser ju riktigt smarrig ut!!

    SvaraRadera