tisdag 16 juni 2009

TEMA-vecka

Tema-vecka: Semester
Semesterdag två är nu avklarad. Idag så hade vi riktigt fint väder sol och relativt varmt. Jag och Andreas hade bestämt att vi skulle åka till vildmarkskrogen som ligger utanför Hällefors. Vi börja våran dag med att hoppa in i bilen kl 8:00 och svängde in i på Statoil och köpte frukost.



Sen bar det iväg mot sura hållet. Vi hade bestämt att ta små vägarna dit. Riktigt mysig väg massa backar och dalar och vatten. Det ser så härligt ut.



Sen vart det mat och vatten stopp efter kopparberg. Juno fick lite mat och passa på att kissa. Men vägra göra något annat. Riktigt fint där längs vägen.


Väl framme så vad vi bara tvungna att stå och spana på utsikten helt otrolig! Kan inte fatta att Sverige kan var så vackert. Sen innan lunchen så gick vi en sväng i vandringspåren som ligger där.

Sen när vi kom tillbaka till vildmarkskrogen så traska vi in där och beställde lite mat och gick sen ut för att sätta oss på terrassen. Folk kollar lite konstigt på oss när vi tog med oss hunden in. Men det står på hemsidan och på dörren att Hundar är väldigt välkomna in på vildmarkskrogen. Och det är de nästan så gott som själva i Sverige med. Det var därför vi åkte dit.




Sen på vägen hem så stanna vi till i kopparberg och fika. Det vart en voffla med sylt och grädde. Inte den bästa man har ätit men fiket var riktigt mysigt. Var ju bara tvungen att fota det gamla tingshuset när vi gick förbi.



På vägen hem så sov Juno mysigt i baksätet. Vart senare även lite grillning på balkongen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar