lördag 13 juni 2009

Lördag

Lördag dagen börja med att gå upp oc åka till kloak och klippa mig i morse. (kl9:00)
Sen efter Andreas hämtat mig så åkte vi hem fixa lite sen så gick vi ut med Juno på promenad i området. Idag fota jag Mjölk slottet som finns på dagiset här borta. Tråkigt att inget kan få stå i fred. Det är redan någon som vart där och förstört det. Vi träffa också på ank paret som brukar sova på gräsmattan här ute. Juno skulle fram och hälsa. Hon har börja intressera sig mer för andra djur nu.


Sen åkte vi ut till Skultunna och gick på iittala outlet. Det vart en kakform, rivjärn, handuk och ett halsband från snö. Halsbandet var det 50% rabatt på outlet priset så det fick jag för 249kr. Vi gick även på en promenad i området och hitta en massa sniglar.



Sen åkte vi till Valby frilufsmuseum och fika och gick en promenad där och titta på djuren. Jätte söta grisar hade de och kultingarna var riktigt intresserade av Juno. Fast hon brydde sig inte riktigt. Sen så såg vi en ko som inte riktigt vill vara ute.




Efter den lilla promenaden bestämde vi oss för att åka ut till kungsbyn och handla lite mat. Det vart lite ölpinnar, ölkorv, fjärilskotletter, vitlöksost, tzatziki och en super gott lantbröd. Ja vi köpte lite märgben till Juno när vi ändå var där. Gud vad glad hon vart när vi kom hem och hon fick det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar