Skinkfyllda paprikor
4
stora paprikor
1 gul lök
smör att steka i
300 g rökt skinka
1 tsk paprikapulver
2 dl cremé fraiche
salt och peppar
100 g riven ost
salladsblad
olivolja, vinäger
en knippe gräslök
1 gul lök
smör att steka i
300 g rökt skinka
1 tsk paprikapulver
2 dl cremé fraiche
salt och peppar
100 g riven ost
salladsblad
olivolja, vinäger
en knippe gräslök
Sätt ugnen
på 225°. Dela paprikorna och ta bort fästet. Lägg dem på en ugnsfast form.
Hacka löken
och fräs den i smör. Skär skinkan i tärningar och fräs tillsammans med löken.
Krydda med
paprikapulver. Blanda ner creme fraiche och smaka av med salt och peppar.
Fyll
paprikorna med blandningen och toppa med riven ost. Låt stå i ugnen ca 20
minuter.
Servera med
salladsblad, olivolja, vinäger och lite klippt gräslök.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar