fredag 29 oktober 2010

Veckans Recept



Ostfylld torskfilé med hasselnötstäcke

med Tomatsallad med gremolatatopping

600g torskfilé

1burk färskost med vitlök, 125g

Salt& peppar

50g Hasselnötter


Tomatsallad

300g Pärltomter

1msk olivolja

Salt & peppar

1 Citron

1/2dl hackad persilja

1/2dl riven parmesanost

Sätt ugnen på 175grader. Skär torsken i 4 filéer och lägg dem på en smord ugnsplåt. Skär ett snitt i fisken så det blir som ett lock och lägg i 1msk färskost i varje fiskfilé. Strö på salt och peppar. Toppa med hakade hasselnötter. Sätt in i ugnen i 15minuter eller tills fisken är genomstekt.

Dela tomaterna i halvor och lägg dem i en skål. Tillsätt olja, salt och peppar och blanda om. Tvätta citronen och riv skalet fint. Blanda citronskal, persilja och parmesanost i en skål och häll över tomaterna.

Servera fisken med tomatsalladen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar