tisdag 25 februari 2014

Rullfronten

Ja på Rullfronten vad händer?

Jo extra träningarna runt Jul gick ju riktigt bra och kände att det var mycket som börja funka. Tyvärr gick jag in i ett skov där efter nyår och vart väldigt dålig och hade värk nästan hela tiden och vips så var den kondisen som jag hade byggt upp var som bortblåst. Jag orkade knappt vara med på Fresh meat träningarna. Jag kämpa på så gott jag kunde. På de hela så skada jag foten under träningen och fick en Muskelbristning/stukning i sidan av foten som gjorde att jag inte kunde gå på den. Den har nu äntligen börja läka fint och jag behöver inte tejpa foten längre. Nu vänder mitt mående på två röda ena dagen mår jag skit i kroppen och ena dagen är helt ok och jag kan känna energi. Men det har vänt från att gå neråt hela tiden till att börja gå uppåt igen och träningarna känns roligare och jag klarar saker fast det är tungt väldigt tungt. Tyvärr har jag en inflammation i knät/låret som jag förhoppningsvis kan bli av med här nu. På torsdag ska jag till sjukhuset och få kortisoninjektioner i knät. Och då blir det att ta det lugnt i några dagar. Funkar det den här gången så kan jag ha den turen att jag slipper smärtan i 2-3mån. Så tyvärr blir det inget rull på 2hela veckor! Känner redan nu ångest. I helgen var jag och två andra från föreningen ner till Göteborg och var med på ett scrimm (träningsmatch) det var de manliga spelarna som skulle träna då det inte finns så många spelare tog det hjälp av lite tjejer. Jag stod i utvisningsbåset och klocka de utvisade. Killar spelar lite annorlunda än tjejer men det var riktigt kul att få se det. Och det var en jätte trevlig dag!

Annat som har hänt i Honey drools derby värld då?  Jo vi har haft VLT hos oss sist vi hade vårat tisdags scrimm då vi hade tjejer från sthlm här och spela.

PainaColada har gjort den fin video med spellaget. ( man skymtar mig på sidan av på bänken på typ min andra träning någonsin, tror jag det var) 

Första tisdagen i månaden är det Scrimm istället för träning.  Då jag inte har tagit MS än så får jag inte spela och då passar jag på att NSO som är kul det också. jag brukar som sagt stå i utvisningsbåset och hjälpa till. Om det är någon som vill haka på och hjälpa till så hojta till.

Jag på akuten med min onda fot.

visst har man tid att löjla sig oxå. 


lite mer allvarlig Inga kommentarer:

Skicka en kommentar